fbpx

O nama

Sertifikati

O nama

Privredno društvo VITEKO PLUS doo osnovano je sa idejom da kao ovlašćena organizacija pruža usluge dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije, kao i usluge uništavanja i kontrole štetočina različitim metodama, hemijskog suzbijanja korova i dr.

Primarni ciljevi su:

  • Obezbeđenje potpune sigurnosti u procesu proizvodnje, prerade, skladištenja i transporta hrane za ljude i životinje (Food Safety, Food Security, Good Hygiene Practice, potpuna higijensko-zdravstvena ispravnost).
  • Smanjenje štete uzrokovane delovanjem štetočina (glodari i insekti) u procesu proizvodnje, prerade, skladištenja i transporta hrane, izradom programa mera integralne zaštite (Integrated Pest Management).
  • Očuvanjem životne sredine u celini, uz bezbednu, racionalnu i efikasnu primenu biocidnih preparata na način kako propisuju standardi i principi HACCP-a, kao i drugih standarda za upravljanje kvalitetom (ISO 22000, ISO 14000, OHSAS, ISO 9001, FSCC 22000) i zakonski okvir Republike Srbije.
  • Prevencija u zaštiti zdravlja stanovništva i životinja, i sprečavanje širenja zaraznih bolesti.
  • Konsalting u oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje, prerade hrane, upravljanja sistemom menadžmenta kvaliteta (QMS)

Mi smo savremena organizacija koja poseduje neophodne tehničke kompetencije i opremu, kao i tim vrhunskih stručnjaka koji već 25 godina uspešno rešavaju sve izazove sa kojima se susreću proizvođači i prerađivači hrane, maloprodajni i veleprodajni lanci, stambene zajednice i druga pravna i fizička lica. Naše prethodno iskustvo i zadovoljstvo naših dosadašnjih korisnika usluga najbolja su preporuka i garancija za nove korisnike naših usluga.

Sertifikati